Julklappar

Ja man måste ju börja i tid :). 
Egentligen var jag ganska sent ute i år, när första julklappen köptes först i augusti. Men köper hellre lite nu som då under året än åker till "stan" nån dag före jul o konstaterar att allt som barnen ville ha är slut. O så känns det ju inte så mycket i plånboken heller om man köper lite nu som då! :)

 En låda olika Playmobiler kom igår från Tyskland. Ända till dörren, fast jag inte ens beställt hemkörning, o helt gratis. Över 100€ beställningar har fri frakt! Eftersom vi var hemma gårdagen (lill-gubben har nu öroninflammation) så var jag t.o.m. hemma o kunde ta emot paketet. 

Playmobil har egen online-shop nuförtiden. Praktiskt nu kan man få hela utbudet från samma ställe o utbudet är stort. Ingen lång leveranstid hade de heller, ca en vecka. Fast priserna är nog samma som hos Br eller liknande o Pixmania har nog lägre priser, men deras frakt är dyr istället.

Om ni inte redan gissat så hos oss tycker vi alltså om Playmobiler! :)
De leker knappt med nått annat mera. Själv tycker jag om dem eftersom de är hållbara, faller inte sönder som lego o det finns så mycket att välja från.



Kommentarer

Populära inlägg