Babyshower - baby boy


En babyshower för min mellersta syster ordnade vi för en tid sedan på Åland där hon bor. Min första babyshower, men med 4 systrar så blev det nog inte den sista. 



Ja i dessa tider så måste man väl börja med att förklara varför man alls rör på sig nånstans! 

Åland är ju inte utomlands och man kan nog vara lika försiktig när man tar sig till Åland som man kan när man går till butiken här hemma. Samma försiktightesåtgärder gäller ju! Sen när det gäller en Babyshower så kan man ju inte skuffa upp den hur långt i framtiden som helst heller, barnet är ju bara 9 månder i magen! Den här lilla krabaten han borde komma ut under första delen av december. Så tiden höll på att ta slut helt enkelt. Så efter en hel del växlande så bestämde vi att vi åker. Men först kontrollerade vi med systern att det var helt ok för henne att vi kom. Så lite av överraskningen tog detta ju bort, men vi var ju tvungna att fråga. 

En som tänkt komma med hade förkylningssymptomer och hon blev då så klart hemma. Vi andra bar mask och höll avstånd. Vi hade hyrt villa och hade hytt på båten. Det var annars också väldigt lite folk på båten, så det var inga problem med att hålla avstånd till andra. 

Så det om det och nu till själva festen!




Vi kom fram en dag innan själva festen för att hinna fixa och laga allt. 
Som blöjtårtan och ballongtornet. 

Ingen av oss hade fixat nått liknande innan, så med det som utgångspunkt så blev resultatet helt ok. 




Min syster visste egentligen inte vilken helg vi skulle komma och in i det sista så trodde hon nog att vi skulle bo hemma hos dem. Så lite överraskad blev hon nog.

På lördagmorgon satte hennes sambo henne i bilen och körde henne ut till villan. Vi tyckte nog lite synd om henne som fick sitta en halv timme med ögonbindel och hörselskydd innan de var framme vid villan vi hyrt.




Presenter, lekar, ätande och roligt umgänge, ja där var nog dagens program. 
Har kanske inte så mycket att säga om den saken. Ni får titta på bilder istället. 




- Vem får snabbast på blöjan?
- Testsmaka barnmat
- Vilken choklad finns i blöjan?
- Kom med namnförslag!

Och en del andra lekar blev det under dagen. 




Tanken var egentligen att jag skulle ha åkt ensam, alltså utan barnen, men så bestämde Colin att han ville med och leka med Lily. Och de träffas ju inte så ofta annars heller pga avståndet så det fick han gärna göra. 

De två hade sin egen efterfest när de lekte med ballongtornen. 




Allt som allt så hade vi en super bra babyshower och en trevlig resa! 
Och framförallt en nöjd syster!

Om jag kommer mig för så kanske det blir ett inlägg om själva resan också i nått skede. Vi får se.


Kommentarer

Populära inlägg