Strull med resa

Höll redan på o ge upp hoppet om vår Kuba semester!
Att det alltid skall vara nått som går snett...
Är ju snart bara 5 månader tills resan märkte jag förra helgen o man brukar ju få boka platser i planet ett halv år på förhand. Har nämligen inte tänkt ha Colin i famnen i 13 timmar, utan vi behöver en babykorg! Så då måste platser bokas o det finns inte så många såna platser i ett plan (två tydligen i vårt) så man måste vara ute i god tid. Nå gick det att boka platser?! Förstås inte! Vi har tydligen en gruppresa o då måste allt fixas genom att ringa till kundbetjäningen. Nå gick det den vägen?! Nehejdå, aurinkomatkat hade "glömt" att meddela alla våra uppgifter till finnair. O det tog dem en vecka att fixa detta! Nå fanns babykorg ställena kvar att boka?! Förstås inte! Nån hade redan bokat dem. Men, det gick att fixa! Som tur är! Hur de fixade det vet jag inte, men nu har vi babykorg till båda flygresorna. O platser bokade åt resten av familjen o mina föräldrar på samma ställe. Så en sak mindre att oroa sig över! 
O resten av gruppen överväger att boka platser så långt bort från oss som möjligt! Kan inte förstå varför! He he!

Så dax att börja söka hotell nära fältet då. Planet åker på eftermiddagen så egentligen skulle man bra hinna om man startar hemifrån på morgonen. Det kommer den övriga gruppen att göra. Men 6 timmar i bil, några på flygfältet, 13 timmar i planet, några på fältet o 3 timmar i buss, låter inte så roligt med små barn. Så därför gör vi bilresan dagen innan. Blir nog tungt ändå! O så tidsskillnaden till på köpet! Flyga till Hesa kunde man ju också o hade vi inte haft mina föräldrar med så hade vi nog blivit tvungen att flyga. Ingen chans att vi skulle få in allt vårt bagage i vår bil! Fem personer skall ha såååå mycket staff! Men nu har mina föräldrar en mindre paketbil o kan ta allas bagage. Behändigt! 
Pojkarna är heller inte så överförtjusta i att flyga så det är också en orsak till att det blir bil ner.

I dag passar det bra att planera solsemester när det är grått o regnigt ute!
Kan ju alltid drömma om att man sen har tid att sitta i en sånn solstol vid poolen! Men med 3 barn är sanningen nog en annan! Man får trösta sig med att solbrännan blir jämnare när man rör på sig!Kommentarer

  1. Skönt att det ordnade sig! Härlig resa att se fram emot!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är alltid roligare med vintern när man har nån resa att se framemot!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg