Belysning i höstmörkret

Inredningsivern fortsätter o nu resulterade det i nya lampor till köket. Har flera år funderat på hur man skulle få nå belysning i köksfönstren. För vårt kök är mörkt pga svart golv, mörka arbetsytor o maskiner. Mera belysning behövdes!
Det är så mysigt varje år när man har julbelysning i fönstren o när man sen måste ta ner dem (för det måste man ju tyvärr) så har det varit nått som saknats. Det blir så mörkt o speciellt på hösten vill man ju ha mycket mysbelysning.
Nån liten lampa skulle inte fungera eftersom den inte skulle synas ut o en större på bordet skulle ta upp allt utrymme.
Så hittade dessa hos Hobby hall.
Dessa var egentligen lite för gula, tyckte vi båda när vi först såg lamporna på riktigt. Antikvitt skulle det vara... Hade redan packat ner dem i sina lådor igen för att skicka tillbaka dem. Men ville sen ändå testa hur de skulle se ut på stället. O det blev riktigt bra sist o slutligen! Färgen passar egentligen jätte bra i vårt kök, som tyvärr inte är så vitt mera som jag skulle vilja ha det. 

En av mina bättre idér tyckte gubben. O pojkarna fick en stor låda att leka med. 
Alla nöjda! 

Bilderna blev förstås jätte mörka. Hade hoppats på soligt väder, men nej det regnar. O har inte tålamod att vänta med fotande tills bättre belysning (läs orkar inte städa köket igen senare). Kommentarer

Populära inlägg