Balansbräda

God morgon!
Träning igen efter 1½ veckas paus o ingen ischas-känning ännu. Hoppas det känns lika bra i moron också. Hittills har hösten gått så att ingen träning = sjuk rygg men ingen ischas värk o träning = ischas värk men ingen ryggvärk. Bara att välja var man vill ha sjukt! Bäst för ischasen har varit lugn stretchning o stå hela dagen i jobbet. Att stå hela dagen ger då igen huvudvärk eftersom man spänner axlarna om man inte tänker på att stöda händerna också. Den första tiden med ståbordet hade jag huvudvärk varje dag. Men efter fysioterapeutens ergonomikontroll så har det blivit betydligt bättre. Man tänker liksom inte på att händerna är tunga att bära upp hela dagen.
Igår fick jag låna en ny leksak, balansbrädan. Efter lite problem i början så går det nu riktigt bra att stå på den medan man jobbar! Kanske hjälper det mot ischasen kanske inte. Åtminstone så gör det arbetet lite roligare.


Kommentarer

  1. Bra med balansträning! Vi behöver ingen sån där, för vi får balansträning automatiskt i husbåten eftersom det gungar. Inte minst när vi tränar! Att träna samtidigt som det gungar är intressant ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra o riktigt roligt! Ja i husbåten får man säkert träna balansen! :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg