Tillbakablick

Hade inte alls tänkt göra en sånn, men eftersom alla andra verkar ha gjort det så måste ju jag också!
Så här kommer vårt år 2013!

I Januari blev det en del ute lekande (det fanns ju snö ifjol), touhutalo besöktes, Trillingarna hade födelsedag o vi var ute o åt utan pojkarna (sker inte så ofta).


I Februari firade vi Kevins 2½ års dag, var en helg på villan, såg Peter Pan på stadsteatern o rände pulka på fastlags tisdagen!


I Mars sökte vi påskägg i skogen, simmade i Tropiclandia, var på Aarne Alligator konsert, touhutalo igen o fixade dörrar till pojkarnas sovrum.


I April blev moffas båt klar, vi såg Alfons o Målgan o Pojken o stjärnan på teater o husbilen togs fram från vinterförvaringen!


I Maj var det Romeos 5 års kalas, morsdag med prickiga söner, första maj kalas på villan, Nukkumatti på teater, Vikingamiddag i Solf o ormutställning. O förstås en massa fixande på husbilen o annat planerande inför resan.


I Juni var vi på resa! Många länder o platser såg vi o roligt hade vi. Men först var det mina systrars studentfest! O Jani blev äldre igen!


I Juli var vi mest på villan, en sväng till Vörå o lyssna på Sean Banan o så deltog vi i Loppisracet.


I Augusti fick vi en 3 åring i huset, jag var några dagar i Uppsala på SGA meeting, så var det 90-års kalas, Juthbacka marknad o en massa villaliv!


I September började vardagen igen med dagis o hemmaliv istället för husbil o villaliv. Söpö flyttade in med oss o jag blev ett år äldre!


I Oktober spelade jag golf, var på teaterpremiär med mamma o alla såg vi Nils Karlsson pyssling på Wasateater.


November började med Halloweenfest o slutade på Kap Verde. Därimellan var det farsdag, Bu Klubbens julturné, Apan Anders i Nedervetil, julkortsfotografering o julklapslistor.  


December började hääärligt på soliga Sal. Sen luciakaffe på dagis, all julstress o så julen o till sist nyår på villan. 


Så hoppas att detta år blir åtminstone lika lyckad som 2013 var! 

Kommentarer

Populära inlägg