Nyår!


Firade in det nya året på villan. Efter 2 dagars springande mellan soffan o vessan var det skönt att för det första äntligen klara av att äta nått igen o för det andra komma bort hemifrån. På förmiddagen kom det t.o.m lite snö så vi kunde vara ute o ha snöbollskrig. Men sen började det regna o regnade hela natten. J var o fiskade för nån is fanns det ju inte. I fjol gick vi på isen o lagade stora snögubbar den här tiden på året.


Nyårslyckor stöptes, blev en massa maskar, ormar o krokodiler. Så får se vilka spännande äventyr som väntar oss kommande år :). Troligen bara mera fiskande o zoo, men vem vet...!
Middag blev det (inget vatten finns under vintern så det blev engångstallrikar o muggar, men ingen fara det betyder ju bara att ingen behöver diska) o sen bastu! Pojkarna tyckte det var så roligt att gå med lykta till bastun. Lite barntillåten skumppa (för min mage räckte det gott o väl) för att fira in det nya året med. Fast pojkarna tyckte nog mest om att skåla, själva drycken var enligt dem inte så god. 
O sen lite raketer. 

Gott Nytt År 2014!
Hoppas på ett år fylld av roliga saker o många äventyr!
Kommentarer

Populära inlägg