Snart dagisstart!


Snart är det dagisstart för oss!
Första gången på dagis för Romeo också, han har haft turen att få vara hemma hela tiden. Först med mig i 10 månader o sen med Jani i lite över ett år o nu i över två år med mig o Kevin. 
Så väskorna är inhandlade! Ninjago förstås åt Romeo o eftersom jag inte kunde hitta en Tuomas Veturi väska åt Kevin nånstans så fick det bli en mumin! Han får en Veturi väska av jultomten sen i stället, hittade en på amazon.co.uk! :)
Tossorna tyckte jag om, skönt material o inga gummiband som spänner kring vristen! Från Tohvelisankarit! 
Vad skall man ännu behöva? Nå får vi säkert reda på nästa vecka med hembesök från dagiset!Kommentarer

  1. Ska de börja på samma dagis? Linnea har varit hemma i ett halvt år nu men nu till hösten blir det dagis 2 halvdagar i veckan, Nalle-Maja. Hon är ändå fyra år och behöver jämnårigt sällskap. Det är bra att man fått pröva på båda varianterna. Nog är det skoj att vara hemma med mamma men nog är det roligt att få leka med kompisar å.
    Lycka till med jobb- och dagisstart!

    SvaraRadera
  2. Hej, de börjar samma dagis (hade det som krav när vi sökte, har inte tid att börja köra till 2 olika platser) Näckrosens daghem. Men på olika avdelningar. Så samma hus men Romeo får vara med de äldre o behöver inte leka med lillebror hela tiden! Inskolningen börjar nästa vecka så får se hur det går... Över 2 år sen man själv var i jobb senast, så får se hur DET går! :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg