Älskar Ifolor fotoböcker!


Har blivit många böcker under de senaste 4 åren. Tror det står en 35st i hyllan redan o ännu är de lika roliga att göra o att sen titta i. Barnen tittar i dem varje dag! Kevin skall alltid sitta i min famn i gungstolen efter att han valt en bok åt sig! :)


Sommarens resa blev det två böcker av!


Men nu borde man plötsligt få fram nå vanliga pappers bilder igen (till barnens dagismappar). Undrar var man snabbast kunde framkalla dem nuförtiden...

Kommentarer

 1. skicka dem till björndahls så får du dem på nån timme. Brukar göra det just innan jag ska till stan om det är kris :)
  Vilken typ av böcker väljer du, A4, vanligt eller bättre papper? Hård / mjuk pärm?
  Jag valde en gång den billigaste varianten o tyckte bildkvaliteten inte var så bra. Bilderna blev korniga.
  Det är ju precis som du gjort som man borde göra men vad ska man göra då man har oframkallade bilder från 2009. Jag blir utmattad av bara tanken....

  SvaraRadera
 2. Oj får man dem så snabbt, tänkte på Björndahls men så åker jag så sällan till stan ännu för tillfället så det fick bli gamla vanliga ifolor. Borde nog hinna i tid ändå!
  Har mest A4 Deluxe-böcker, med hård pärm o tror inte man får välja nått papper. O bildkvaliten varierar nog lite, o vissa gånger har jag nog fått skicka tillbaka hela boken (en gång var allt helt snett) men man brukar få bra kompensation. Men kvaliten är absolut inte den samma som på vanliga bilder, men orkar bara inte hålla på med album mera.
  Har tänkt göra fotoböcker åt pojkarna oxå o där ligger jag efter me nått år o det känns helt hopplöst tungt att ta tag i!

  SvaraRadera
 3. Wow.. det har blivit lite böcker... men håller med om att det är superkul! jag gör mina hos www.solentro.se/fotobok, riktigt enkelt och kul!

  ha de/h

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg