Skön, lugn o mysig moron med pojkarna! Två små trållungar o mamma i soffan under en skön filt o en disney film! Kan det bli bättre! :) Snart har vi mindre av dessa stunder... men måste se till att ta ut det mesta av de tre dagar i veckan som vi får vara hemma!

Dagisinskolningen har börjat bra. Två dagar har vi varit ute o lekt en liten stund med dom andra barnen o imoron skall vi vara inomhus o leka en stund o bekanta oss med huset. Kevin kan leka en stund utan att se mamma hela tiden men Romeo håller sig nog i närheten ännu. 


Gården ser bokstavligen lite risig ut förtillfället. J röjde upp bakom uthuset på söndagen o det blev så mycket bättre. Hittills har vi bara använt området som en stor kompost men nu skall den tas i bruk. En hel del stora stenar finns där o marken måste jämnas ut men det får vi ta en grävmaskin o göra. Tanken är att trampolinen o klädsnurran o sånt skall få plats här bakom. Konstaterade när vi hissade flaggan till Kevins kalas att den knappt syntes nå mera bakom löven.  O vägbelysningen var helt in växt i häggen, så det blev lite röjande här också. Skillnaden är otrolig, vi får så mycket mera solljus in i vardagsrummet o Romeos rum. O Romeo fick en bra nattlampa av vägbelysningen! :)

Nu en kopp kaffe innan Kevin vaknar o maten skall fixas!
Kommentarer

Populära inlägg