Tjuvstartade

Med fixandet av Romeos rum. Vi skulle bara testa hur lätt tapeterna kommer loss o så slutade det med att vi rev hela väggen o tömde rummet på saker den kvällen o målet inhandlades igår. Somnade igår innan det första varvet var klart så var med spänning man öppnade dörren imorse (5.30, då kunde jag inte hålla mig längre). O måste nog medge, det blir nog bra. Var ju inte så såld på grönt! Men som sagt denna gröna nyans är nog bättre!
Det var nog bara jag o Kevin som tyckte om den "kalisblå" färgen som var där tidigare.Så nu har vi saker precis överallt o vi som har planerat besök idag... Nå man kan ju inte alltid ha super fint städat! O det är ju roligare att fixa saker när man har inspiration till det o inte sen när man måste.

Med alla leksaker flyttade i rummet bredvid så får man en bättre bild av hur "bönans" nya sovrummet kommer att se ut också. Ok, det blir ju inte lika stort som pojkarnas sovrum men helt ok stort i allafall. O med glasdörr o bättre belysning så skall nog hallen inte heller bli för mörk, hoppas jag. Det blir sen nästa projekt!

Nu fixa kaffe o sen hoppas att det dröjer ännu en stund innan resten stiger upp!

Kommentarer

Populära inlägg