Äntligen bokat

Fick lite gråa hår med det här.
Det är inte så lätt att hitta en resa för 13-14 personer (ja vi vet inte ens hur många vi är som åker)! När åldersfördelningen är mellan 55 år o 5 månader o de flesta resenärer är just fyllda 20 år! En 20-åring o en barnfamilj har inte riktigt samma uppfattning om semester! Förutom att det skall vara varmt  o hav o absolut inte Kanarieöarna! Så vi har nu sökt i månader. Först var planen Jamaica, sen Mauritius, sen Thailand, sen Mexico o nu Kuba. Alltid fanns det nått som inte funkade för nån eller nån som inte ville just dit eller betala så mycket osv. Så vi fastnade för Kuba men Kuba resorna kom till försäljning först för nån dag sen. Så de resorna fick vi vänta på en tid.
Kuba låter bra o ser härligt ut o ingen av oss har varit där tidigare heller! Finns att se o göra eller så kan man låta bli att göra nånting om man så vill! Så om allt går bra så blir det lite varmare trakter för oss nästa sportlov.

Denna info var en mycket bra början på fredagen! Som annars också ser solig ut, dock lite kyligare än tidigare dagar men ingen snö ännu åtminstone. Hoppas vi slipper snöslasket!
 

Kommentarer

  1. Kul! Dit skulle jag gärna vilja åka!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror nog också att det blir bra! Annorlunda åtminstone!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg