Kalt o kaos

Efter 5 minuter på villan i 10 graders värme o blåst kom jag ihåg varför vi bara bor i husbilen under sommaren. Det blir jätte snabbt trångt när ingen vill gå ut! Kaos kan man lugnt kalla det när pojkarna försöker leka med playmobiler o trash packer på ganska minimal yta! På sommaren går det ju bra, då är ju alla helst ute ändå o på många campingar finns det ju så mycket att testa o se att man inte änns  hinner med allt. Men nu är det kalt o vi är på villan! Senast vi var här var det många plus grader o det var ju bara några veckor sen. Snabbt blev det höst! Det första Kevin frågade när vi kom hit igår var när han kunde gå o simma! Hmm, nästa sommar! Inget svar han gillade! 


Rövarstek skall det bli i kväll igen! Gubben har vaktat brasan sen tidig morgon eller natt (inte riktigt säker på när han steg upp). 

Tror det börjar bli dax att låta pojkarna gå o väcka upp Mommo snart! Vill ha en kaffe i lugn o ro! :)

Kommentarer

  1. Vi känner igen det där med att det blir trångt när man hänger inomhus! Periodvis har vi varit tre i husbilen under sommaren, och då med massor av arbetskläder och prylar - både för byggjobb och kontorsjobb samtidigt. Och så allas datorer och telefoner och prylar och allt vad det är... Men idag (troligtvis) flyttar vi till husbåten.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg