Galan o andra funderingar!


Äntligen en lugn stund! Denna dag gick i tusen från klockan 5.00 på morgonen till 21.00 när barnen somnat. Nu hoppas vi på en liten stund i lugn o ro!


Minstingen har gått o fått snuva igen o själv känner jag mig inte så mycket bättre. Så får se hur det går med min Uleåborgdag imorgon. Stressat hela dagen med bilagor till en rapport o sen en presentation som skall hållas imorgon o ännu en till nästa vecka. Blev en 5 minuters paus på hela dagen o vet inte om jag lyckades med så mycket annat än hitta ännu flera fel i alla exel-tabeller. En liten 3:a istället för en 2:a, ett litet skrivfel som nån gjort o man får jobba i timmar med att uppdatera och fixa nya kartor. Väldigt roligt, speciellt när man annars också har bråttom.  

Men det var inte det som jag skulle skriva om utan om BloggGalan 2016! Nomineringen har börjat idag o pågår till 28.10!!! Här kan man gå in o nominera sina favoriter till olika kategorier! Gå in o gör det! Det kommer jag att göra så fort jag kan bestämma mig! Finns ingen kategori för resebloggar i år heller, men om ni tycker Vackra Lilla Vardag passar in på nån annan kategori så skulle jag vara super glad för en nominering! 
Kommentarer

  1. Varför ska det alltid saknas en kategori för resebloggar? Suck...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja i Svenskfinland bedöms vi nog vara för lite för att ha en egen kategori! Men roligt hade det ju varit om en sånn också funnits!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg