söndag 4 januari 2015

Legoland jämförelse

På den rutten som vi planerat till i sommar finns tre olika Legoland. Två av dem har vi redan besökt, Tyskland o Danmark. Så vi hade tänkt oss Englands i sommar. Men när jag kollade upp priserna för den så blev jag helt paff. Över 300€ för inträdet för vår familj o i det ingick ingen camping. Nog är det ju roligt, men inte värt det! O tror inte legoland här ens har en egen camping. 
Så kollade upp de andra länderna också. Danmark (2 dagars inträde i mitten av juni + en natt på legolands camping) 189€ och Tyskland (samma innehåll) 96€. Prisskillnaden mellan bara Danmark o Tyskland är ju enorm o ställena skiljer sig inte så mycket. Vi tyckte dessutom bättre om Tysklands. 
Så man kan lugnt säga att Legoland Windsor kommer vi inte att besöka i sommar! Blir det Legoland så blir det Tysklands, fast det blir lite längre ner i Tyskland än vi hade tänkt oss. Men får se. Vi har sagt att pojkarna får välja mellan Playmobil o Legoland o åsikterna om vilket det blir ändras för varje dag. Jag tycker vi kunde klara oss utan att besöka Legoland i år (vi har ju varit där 3 år i rad redan) o vi skall ju ändå till Drayton Manor med Thomasland. Thomasland har varit Kevins dröm redan flera år! 
Ja vår semester planeras långt enligt barnens önskningar o ja inget fel på det. Så skall det vara för tillfället.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar