Första detta år

Tyst i huset, t.o.m. kattorna har slutat slåss (de höll på o jagade varandra som dårar hela kvällen). Inte ens  de vill vara ute i detta väder. Kom ju en hel massa våt snö igår o i natt. Gubben trodde vi kunde bli av med strömmen o nog blinkar lamporna ibland, men hittills har vi ljus. Andra kaffekoppen pågång. Skönt o lugnt. Bara synd att man måste stiga upp så tidigt för att få ha ens en liten stund för sig själv på morgonen , typ 5-6-tiden. 
Men det var året 2015:s planer som jag skulle skriva om. Gjorde ingen plan för 2014, så har inget att jämföra med, men 2014 var ett riktigt bra år! Inga större förändringar eller händelser. En stor positiv sak som inträffade var att R började tala svenska (inte alls nå för tidigt o nog har vi fått jobba för det också). 
Detta år blir det större förändringar för oss när R börjar skolan o vi får planera om vardagen. Blir att diskutera lite arbetstider med chefen eller gå ner till 80 % arbetstid annars kommer det inte att fungera. Men så länge vi får skolan att fungera för R o han trivs så är allt annat bara bisaker. 
År 2015 blir det caravantrip igen. Det skall nog ske stora saker för att den inte skall bli av. Så mycket längtar nog alla! För vad vore semestern utan nästan 10 000 km längs vägen! Kanske inte riktigt vad alla tycker, men för oss fungerar det. Nå kortare resor får det också gärna bli. 
Lite renovering kommer året också att innehålla. R.s rum o kanske ett annat också, får se.
Ett annat stort projekt kan komma ta upp hela året (om det blir av), men det får vi se sen! Inte mera om det för tillfället!
Ja vad annat...
Nån förändring i jobbet hade också varit kul, men det kommer inte att ske (eller vem vet, vi får ju en ny huvudchef om nån månad, han kan ju hitta på vad som helst). Får nog jobba på min egen inställning till jobbet istället. Kanske motivationen hittas igen under någon sten (he, he)! 
Allt som allt tror jag 2015 blir ett mycket bra år!
Ja nu hör jag steg i trappan o ett "mamma", så dax att slå ihop maskinen o starta dagen! Blev ett inlägg utan bilder. Undrar om det hänt tidigare!?

Kommentarer

Populära inlägg