Nästa sommar

Blir nog en månads caravan trip också nästa sommar. Alla ivriga o väntar redan! Planeringen startade genast när vi kom hem i slutet av juni. 
Så såhär hade vi tänkt rutten (kan ändras många gånger ännu innan juni). Inget Medelhav denna gång, men efter tre somrar där nere så kanske det är roligt med lite omväxling.

Pojkarna har några önskemål. Varav den ena förstås är Playmobilparken. Fjärde året i rad... Men varför inte, blir ju inte så lång omväg o vi kan se Luxemburg på vägen.


Romeos önskan är att få åka London Buss...


...o Kevin vill till ThomasLand!

 
 

Själv vill jag se dessa!

 

O Jani denna! :)

Lite såna här vyer skulle heller inte vara fel!


 Men sånt här väder vill vi ju inte ha. Så får se hur det går ihop med resemålet som vi valt. Åtminstone så kommer vi att starta nån vecka senare än vanligt i hopp om att vädret skulle vara bättre då...

  
Så en rutt bestämd o datum spikat. Då var det bara resten av planeringen kvar. Vi har nog alltid en ganska bra plan innan vi åker (minutplan för varje dag skulle nog Jani kalla det) men det bästa med husbils semester är ju att man inte alls behöver hålla sig till planen. Vill man göra t.ex. en avstickare nånstans så gör man det, eller varför inte helt byta rutt. Monaco såg vi ju 2013 på en sådan avstickare! Men tycker ändå det är skönt att ha en del bestämt innan, så behöver man inte varje kväll sitta o fundera vart man skall ta vägen nästa dag. O det kan ibland vara svårt att hitta en bra camping om man inte redan innan surfat runt o hittat en. Åtminstone vi slipper en hel del "ropande" om vi följer min reseplan! :)

Kommentarer

  1. Roligt att ni kommer iväg och roligt att planera! Vi reser om drygt två veckor - ett års husbilsresa i Europa. Det är en dröm som vi planerat för i ca 7 år, och det känns helt overkligt just nu... ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi bara måste komma iväg varje sommar, känns inte som semester om man inte får flänga runt med husbilen! :) Ni kommer att få ett sånt härligt år. Har ni gjort planer för hela eller tar ni det som det kommer?

      Radera
  2. En på jobbet som reser massor hade ifjol besökt Cochester Zoo tillsammans med sin sexåring och sa att det var en av de bästa de besökt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset. Ett zoo brukar vi ju alltid hinna med! :) Många zoon vi besökt hittills har tyvärr varit helt bedrövliga.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg