Helgen

 Sköna helgen är nu igen över! Egentligen så gjorde vi ju inte så mycket, men skönt så! Man behöver inte alltid ha kalendern full, ibland är det ok att bara vara. 
Lördagen spenderade vi i allafall på villan med Mommo o Moffa! Senast fick vi ju komma till en färdigt uppvärmd stuga men denna gång kom vi först fram o det var nog lite kallt den första timmen! :) Men mycket kläder o filtar o en bra dvd så då går det bra! Tog en bra stund för oss att sen när det blivit varmt övertyga Kevin om att man nu kan ta av sig halaren. Han var lite skeptisk! :)

 Pojkarna had super roligt ute i snön med Mommo o Moffa!
Jag själv föredrar nog att krypa upp i soffan under en filt med en varm kakao o se på brasan istället! O eftersom det nu fanns barnvakter så kunde man ju göra det! Så skönt!


Så nu har vi laddat upp batterierna inför en ny vecka med jobb o dagis o kurser o kalas o annat!
Till vår lättnad så går det så mycket bättre för Romeo i dagis nu efter julen. Hela två dagar nu utan nån gråt alls på morgonen o i torsdags så tyckte han nästan att det var synd att det inte var nån dagis dagen efter. Så mycket roligare att lämna honom där när man ser att han mera o mera börjar komma med i allt dom gör. Men idag är dom hemma med Fammo o det trivs dom också med! :)

Kommentarer

Populära inlägg