Vill på resa nu...

Hos oss längtar vi verkligen efter sommar och semester. Men ser lite tröstlöst ut när man tittar ut o det snöar igen. Tittade på semestervideon från Sicilien från förra våren o Romeo blev så inspirerad att han gick med sommarhatten i 2 dagar. Hade den t.o.m utanpå mössan utomhus! :) 



Igår var vi och inhandlade campingmöbler. Ett picknick bord med stolar, tanken var att eftersom stolarna sitter fast i bordet så borde inte barnen få omkull det så snabbt. Men ack så fel man igen kan ha! Tog ca. 10 minuter för dem att ha allt upp o ner på salsgolvet. Men alla delar var inte riktigt på plats så hoppas att det berodde på det! :) Så köpte vi också 2 solstolar, egentligen skulle det väl nog ha räckt med en eftersom nån får springa efter Kevin hela tiden. 

Båtbiljetterna Åbo-Stockholm är bokade till 11.6 så därifrån börjar det. Längtar så efter att få se nya platser och uppleva nya saker men också efter det att hela familjen bara kan vara och försöka att ta det lugnt (är inte alltid så lätt, speciellt för mig). Inget hus som måste städas (att städa husbilen är nog inte samma projekt som att städa vårt hus) o ingen gräsmatta som måste klippas (hoppas att nån annan gör det så länge vi är borta, annars väntar en djungel oss när vi kommer hem), inget som behöver byggas eller målas. Semester hemma blir aldrig samma sak för oss, blir bara en massa stressande över allt som man ser att ännu är ogjort med huset. Målningen som måste bli klar i sommar o gården där det ännu finns en massa fixande o så uppstår ju nya projekt hela tiden :). Men ännu för vi vänta en stund på semestern!


Kommentarer

Populära inlägg