Sommar o härliga värmen!

Undrar när vi senast fick njuta av en så här skön maj månad. Man har svårt att tro att det faktiskt bara är maj ännu. Syrenen blommar för fullt redan, ska int den blomma typ strax runt midsommar? Nå lagom till helgen så svänger nog vädret, det brukar ju vara kalt o eländigt på avslutningsdagen! Minns att det stormade nått fruktansvärt den dagen vi blev studenter, då för X-antal år sen :). 


Pojkarnas Semester började en vecka tidigare än planerat, pga att det var dax för K att få prickar! O hans var nog betydligt värre än R:s. R hade en prick i ansiktet och ca 40 allt som allt. 
Så min semester fick också börja 2 dagar tidigare :), men blir nog lite jobb hemifrån ännu innan jag på riktigt kan ta semester. När den senaste grusrapporten lämnar min e-post då tar jag semester. 


Vissa tyckte det var roligt att lillebror blev sjuk! Hängmattan var en hitt. Ännu en kudde, en bra bok o ett bord för kall dricka o detta kunde vara Det perfekta stället denna sommar! :) 
Hängmattan köptes i Mexico för 5 år sedan men glömdes bort. 



Packningen fortsätter, blir några väskor om dagen som bärs ut till bilen o packas ur o sen in igen för att under följande dag fyllas med saker som "behövs" med. Otroligt mycket får man att rymmas i en husbil! :) Troligen behöver man sen inte ens hälften av allt man släpar med. 


Nu njuta av lugnet ännu några minuter innan pojkarna vaknar!

Kommentarer

Populära inlägg