Lessen


Lite ljus i den gråa vardagen!

Så här glad vill man ju se sina barn varje dag! Men så är inte dagisvardagen hos oss! :(
Gråt o hysteri varje moron när det är dax att lämna på dagis. O det blir bara värre nu efter 2 månader. Imorse lurade han dagistanten att han skulle på wc o sprang ut andra vägen efter mig! Inget är bra, han trivs som så inte!


Tur att minstingen åtminstone verkar trivas nå så när!
Helst hade han nog också stannat hemma men han gråter inte efter en när man går.


Oj om man bara kunde vara hemma med dem o alla skulle vara glada igen!
 

Kommentarer

  1. Det är ju härligt och värdefullt att kunna vara hemma så länge med barnen. Det negativa jag märkt är just att dagisstarten blir så mycket svårare. Tålamod, nog går det om snart ska du se. För nog är det ju himla kul med kompisar oxå och allt pysslande och lekande de hittar på o som man som mamma inte alltid riktigt orkar med :)
    Är det du som skjutsar om mornarna? Här märkte vi i allafall skillnad. Gick lättare om pappa hade hand om mornarna men med skiftesjobb gick det ju inte alla veckor.

    SvaraRadera
  2. Ika: Vi turas om med att skjutsa dem o det är ingen skillnad, samma gråtande. Eller egentligen så när Jani skjutsar så börjar gråtandet strax R öppnar ögonen o märker att mamma redan åkt till jobbet. Är inte så säker på att det går om utan nån ändring, eftersom det nu efter 2½ månader bara blir värre o värre. Romeo är också en mycket försiktig pojke o talar dessutom finska så han har inte så lätt att komma med i lekarna :(. Men blir föräldrasamtal på måndag så får se då vad tanterna säger.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg