Kalajoki helg


För att riktigt koppla av o inte bara stressa över allt som inte blivit gjort på huset i sommar så åkte vi till Kalajoki över helgen. Vackert väder o all tid i världen till att leka med barnen!
Stranden var som vanligt super bra, fast vattnet var kalt. Kändes inte som +18 grader!
Top camping kalajoki har allt man behöver, t.o.m. terjäbor som husbilsgrannar! :)
Nya delen o servicebyggnaden var helt ok, men de gamla börjar nog bli lite äckliga. Speciellt på söndasmoronen innan de hunnit städa. Förstår inte varför man prompt måste klottra ner en hälsning på vessaväggen, för det ser ju inte snyggt ut!Melody fick också följa med o hon vande sig super snabbt med caravanlivet! O stor trivdes! :)Sani Fani tyckte pojkarna om, rutschbanorna var lagom lugna åt dem! O eftersom det var strålande väder så fick vi nästan ha bassängerna för oss själva. Juku parken är nog mera lämpad för äldre barn! Piratbåten o klätterbanan trivdes de i men nå rutshbanor vågade de inte testa o de flesta var de ju för små för. 
Men roligt hade vi när vi fick övertalat J att testa en....
.... o så här ser det ut när man fotar ännu medan man slänger in kameran bakom ryggen när man får vattenduschen över sig! Det skvätte lite extra mycket! :) Vi o alla andra runt omkring fick oss ett gott skratt!


Vaknade på söndagmoron av att det regnade o bullrade o när man tittade ut såg man en massa män i bara kalsonger som sprang o kopplade ur elen runt sina husbilar! Eller som J försökte rädda vagnen o allt annat som stod ute i regnet! Men det regnade bara en liten stund o det var ju söndag så vi var ändå på väg hem. Kommentarer

Populära inlägg