Camping i centrala Rom


När jag ändå är inne på Rom så måste jag tipsa om en bra camping med utmärkt läge för att utforska Rom. Camping Roma!




Camping Roma ligger bara 8 km från Roms centrum. Fint och välstädat campingområde, med väldigt bra och nya duschutrymmen och relativt stora platser reserverade för camping. En vacker blommande häck skärmar av platserna från varandra. Finns el och wifi. Här finns en stor pool och två jacuzzi och många solstolar. Men många stolar behövs nog också eftersom det är ett ganska stort område. 

Området har inte så många campingplatser, men desto flera stugor som man kan hyra. Så campingen fungerar bra fast man inte kommer med husbil. 
Vi hade bokat plats i förväg, vilket man lätt gjorde på nätet utan att behöva betala nån avgift i förväg. Nån bekräftelse på bokningen kom däremot aldrig, så jag var lite nervös innan vi kom fram. Men bokningen var helt i ordning. Vilket var tur, för utan bokning hade det varit svårare att få en plats (vi var där i slutet av juni och det var så gott som fullt). 

Vi använde oss aldrig av lokala transportmedel för att ta oss in till Rom. Lär ha gått bra att göra det också, men vi valde att ta en smidig taxi. Blev ungefär 20€ till Colosseum, så vi tyckte inte det var värt besväret med att ta en buss eller liknande. 




Kommentarer

  1. Utmärkt när det finns bra campingar med bra läge för att besöka en storstad!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg