En 11-åring


Efter ett mycket lyckat kompiskalas så behöver man ännu ha ett släktkalas också. Men om vi alltid försöker variera kompiskalasen lite så följer nog släktkalasen verkligen den samma vanliga inövade modellen. 




Men varför ändra ett bra koncept. Detta har ju fungerat bra i 11 år redan. 

Vi började med sång och paket på morgonen. Inte många paket den här gången när man hade önskat sig en ny säng. Han blev så förtjust i att sova i en stor säng ensam när han testade några dagar på Srilanka. Så önskan av oss var en stor säng. Han fick en 140 bred en.




Och man sov tydligen jätte super bra i den nya sängen!

Sen kom resten av familjen, de som befann sig i landet för tillfälle vill säga. Det blev paket, blåsa ljus, sockerkoma och sen lekar. 10 stickor på brä, leken som för tillfället är den stora favoriten för Colin, var ju förstås den som lektes. Super bra partylek är den nog, hela släkten och alla åldrar kan delta. 




När man blir äldre så behöver man inte längre nån figurtårta, nu är det smaken som räknas. Ja figurtårtorna är ju förstås också goda men en Brittatårta ville han ha i år. Vilket passade mig super, för den är nog också min favorit.




Så efter att vi hade firat 11-åringen i två dagar var det dax för morsdag och en hel dag till av firande.
Tur för gubben att vi igen i år hade kylskåpet full av kakor och gott när det blev dax för morsdag. Behövdes verkligen inget mera bakande.



Kommentarer

Populära inlägg